Rezervare online

Obtineti un pret pentru o Rezervare online

  1. Alegeți una dintre adresele sugerate
  2. Selectati data si ora
  3. Alege vehiculul dorit
  4. Introduceți Informațiile – Necesare pentru crearea unui voucher de transport
  5. Plătiți Online – Sau alegeți plata direct către șofer
  6. Confirmarea Rezervării – Rezervarea este confirmata instantaneu. Vă vom transmite detaliile (Numarul de telefon al soferului, detaliile vehiculului etc.)
PayPal Acceptance Mark

Daca ai nelamuriri ne poti trimite

Sau ne poti contacta AICI

Video explicativ Rezervare Taxi Online Bucuresti

rezervare online Taxi
Poti rezerva Taxi de pe laptop sau telefon

S DRIVE este o companie modernă de transport persoane prin taxi în Otopeni, care utilizează tehnologie digitală pentru a satisface nevoile clienților săi. Aceasta reprezintă o revoluție importantă în ceea ce privește modalitatea de a comanda un taxi, oferind servicii online cu răspuns rapid. În plus, la momentul rezervării, clienții au acces la prețul călătoriei, astfel încât transparența este un aspect important pentru noi. Mașinile noastre de taxi sunt echipate cu dispozitive care permit clienților să plătească atât în numerar, cât și cu cardul de credit.

Permiteți-ne să vă transportăm în călătoriile personale sau profesionale. Aveți posibilitatea să plecați imediat sau să programați o plecare întârziată până la 30 de zile în avans, deoarece ne adaptăm nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Prețul unui Taxi Privat la Otopeni:


Pentru a afla prețul călătoriei dumneavoastră cu taxi-ul spre sau dinspre Aeroportul Otopeni, avem disponibil un modul de estimare online. Este rapid și simplu de utilizat și vă permite să aflați prețul în câteva secunde. Toate tarifele noastre includ ridicarea, timpul de așteptare și manipularea bagajelor dumneavoastră, astfel încât să nu exista surprize neplăcute. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre prețul călătoriei dumneavoastră sau aveți o cerere specială, vă rugăm să ne contactați direct la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru.

Puteti comanda un taxi prin intermediul aplicației noastre mobile S DRIVE, care este rapidă, simplă și convenabilă. De asemenea, puteți face o rezervare la taxi sau rent a car cu șoferul nostru prin telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru. Mai mult, puteți utiliza butonul “Rezervare online” de pe site-ul nostru, unde puteți introduce adresele de preluare și destinație, data/ora și tipul de vehicul dorit.

Now accepting PayPal