Rezervare online

Obtineti un pret pentru o Rezervare online

  1. Alegeți una dintre adresele sugerate
  2. Selectati data si ora
  3. Alege vehiculul dorit
  4. Introduceți Informațiile – Necesare pentru crearea unui voucher de transport
  5. Plătiți Online – Sau alegeți plata direct către șofer
  6. Confirmarea Rezervării – Rezervarea este confirmata instantaneu. Vă vom transmite detaliile (Numarul de telefon al soferului, detaliile vehiculului etc.)
PayPal Acceptance Mark

Daca ai nelamuriri ne poti trimite

Sau ne poti contacta AICI

Video explicativ Rezervare Taxi Online Bucuresti

rezervare online Taxi
Poti rezerva Taxi de pe laptop sau telefon

S DRIVE este prima companie moderna de transport persoane TAXI din Otopeni care foloseste mijloace digitale pentru a raspunde cerintelor clientilor. Am depasit o bariera importanta in ceea ce priveste modalitatea de a comanda un taxi, beneficiind de servicii online cu raspuns prompt. În plus, la rezervare, aveți prețul călătoriei. Valoarea noastră este transparența.Taxiurile noastre sunt echipate cu dispozitive care vă permit să plătiți în numerar sau cu cardul de credit

Permiteți-ne să vă transportăm in călătoriile dvs. personale sau profesionale. Puteți alege să plecați imediat, precum și să programați o plecare întârziată- pana la 30 de zile in avans. Ne adaptăm cerințelor dumneavoastră.

Prețul unui Taxi Privat la Otopeni:


Pentru a afla prețul Taxi-ului dvs. la Aeroportul Otopeni, am creat un modul de estimare online. Așadar, puteți pur și simplu și în câteva secunde afla prețul transferului de la / spre aeroportul Otopeni. Prețurile noastre includ ridicarea, timpul de așteptare și manipularea bagajelor dvs., deci fără surprize, totul este inclus. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre prețul Taxi-ului dvs. la Aeroportul Henri-Coanda Otopeni Bucuresti sau pentru o cerere specifică, contactați-ne direct la numărul nostru de telefon

S DRIVE Aplicatie mobila prin care poti comanda un taxi – o masina cu sofer, rapid, simplu si comod.
Rezervarea unui Taxi sau rent a car cu sofer se poate face astfel:
Telefonic la numerele afișate pe site-sau prin WhatApp
Pe adresa de e-mail afișată sau prin intermediul formularul de contact de pe site
Prin butonul de comandă al site-ului, “Rezervare online” unde vei introduce adresele, de preluare si destinatie, precum si data/ora si bineinteles, vehiculul dorit.

Now accepting PayPal